Хранителни добавки / Arginine PlusArginine Plus
Аргинин за защита на кръвоносната система/100 таблетки/

Аргининът е аминокиселина, която участва във функционирането, развитието и регенерацията на мускулите. Като прекурсор на азотния окис, който разширява кръвоносните съдове, аргининът допринася за поддържане на кръвообращението и кръвоносните съдове в добро здравословно състояние. Освен това, стимулира отделянето на растежен хормон и инсулин.

• На спортисти и хора занимаващи се с бодибилдинг, тъй като стимулира притока на кислород и хранителни вещества в организма, както и растежа и регенерацията на мускулите
• На онези, които извършват тежък физически труд
• За подпомагане синтеза на протеини и секрецията на растежен хормон и инсулин
• За поддържане на сърдечно-съдовата система
• За подпомагане процесите на детоксикация
• За подобряване на сексуалността
 
Една таблетка Arginine Plus предоставя толкова l-arginine колкото 4.5 kg орехи!
 
Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб. Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система.
 
Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките.
 
Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция.
 
Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.
 
Знаете ли, че производството на аргинин в организма може да се понижи в резултат на определени обстоятелства, като стрес или физическо изтощение?
500 mg L-Аргинин
50 mg Алфа-кетоглутарова киселина
600 µg Манган
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), антислепващи агенти (калциев карбонат, силициев двуокис, магнезиев стеарат), стеаринова киселина (емулгатор), натрий кроскармелоза (подсладител), пълнители (нишесте, фармацевтична глазура).

Цена: 57.40 лв.

Изпратете запитване за продукта