Хранителни добавки / Mega Co Q10 PlusMega Co Q10 Plus
Мега коензим Q10/50 мг коензим/капсула/60 капсули

MegaCoQ10 Plusе формула с високо съдържание на коензим Q10,допълнена с добре познатото антиоксидантно трио бета каротин – витаминE – селенкоито, приложени заедно, потенцират взаимно полезнитеси действия и постигат висока ефективност.

Коензим Q10ни енергизира и защитава нашите клетки и при прием ще се почувствате изпълнени с енергия.Продукта може да допринесе за нормализиране на кръвното налягане, за поддържане здравето на сърцето и очите, като релаксант на мозъчната функция и мигренозните пристъпи, а също така, спомога за повишаване на потентността. 

Коензим Q10 е органично вещество, необходимо за здравословното протичане на физиологичните процеси в организма: той участва в производството на енергия в клетките и ги защитава като антиоксидант. Нашият организъм може да го синтезира, но след 30-годишна възраст продукцията му постепенно намалява. Ето защо допълването му с храната е важно, но за съжаление недостатъчно.

 

  • При повишено умствено и физическо натоварване, включително при спортисти, за повишаване на енергийните нива.
  • На хората, страдащи от заболявания на сърдечно-съдовата система, на тези с високо кръвно налягане или на страдащите от мигрена.
  • На хора, страдащи от шум в ушите.
  • При проблеми с венците.
  • На мъже, за подобряване на потентността.
  • На хора, при които е приложено лечение с някои липидопонижаващи, психиатрични, антиаритмични или антидиабетични медикаменти.
  • На активните и пасивните пушачи.
  • На всички, за които е важно здравето на очите.
  • На търсещите силна антиоксидантна защита.

1 капсула Mega CoQ10 Plus осигурява коензим Q10 колкото 1.3 кг телешки дроб или 6.4 кг пилешки гърди”.


3х50 мг CoQ10 дневно може да намали на половина броя на мигренозните пристъпи и да съкрати значимо тяхната продължителност?
50 mg Коензим Q10
4.5 mg Витамин E
600 µg Витамин A
10 µg Селен
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: оризово брашно (пълнител), микрокристална целулоза (стабилизатор), желатин (желиращ агент), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат).

Производител:Calivita International
Дозировка:1 капсула дневно
Цена: 103.70 лв.

Изпратете запитване за продукта