Хранителни добавки / Detox PatchDetox Patch
Пластири за естествена детоксикация/12 пластира/

Човешкият организъм притежава естествени защитни механизми, но въпреки това натрупването на огромни количества токсини в организма ежедневно застрашават нашето здраве.

Съчетавайки западната технология с източната мъдрост, пластирите Detox Patch могат да помогнат на тялото да изхвърли натрупаните токсини чрез три различни, взаимно допълващи се принципа:

- Трансдермалната технология (нанасяне през кожата)

- Далечната Инфрачервена Топлина (ДИР) излъчвана по екстествен път от турмалин, на честота, която стимулира кръвообращението, подобрявайки процеса на детоксикация

- Източната рефлексология, основаваща се на принципа на действие върху специфичните рефлекторни точки и нерви, съответстващи на проблемната област от тялото.

В източната медицина е залегнало мнението, че стъпалата са отражение на същността на всички най-важни органи. Поради това, пластирите е най-добре да се залепват на онези части на тялото, където концентрацията на токсини е най-вероятна, т. е. на стъпалата.

• На всички, за отстраняване на натрупаните токсични вещества в организма.
• На онези, които трудно понасят методите за детоксикация. Detox Patch предлага по-мек и щадящ начин за детоксикация.
• За допълване на ефекта от приема на хранителни добавки при периодична детоксикираща терапия.
Приложение: За обща детоксикация и най-ефективно елиминиране на токсините се препоръчва да се постави по един пластир на всяко стъпало, най-добре през нощта, и най-малко за 8 часа.
 
За облекчаване на болки пластирът се поставя върху болното място, всяка вечер в продължение на 10 дни, след това по 3 дни, през 3 дни.
 
Преди да ползвате пластирите Detox Patch, е препоръчително да се консултирате с лекар!
 
 
*Освен, че отстранява токсините от болното място, ДИР благоприятства процесите за самоизцеление. За постигане на максимален резултат, пластирите Detox Patch могат да се ползват едновременно с другите продукти на CaliVita, предназначени за детоксикация.
Detox Patch въздейства в съчетание на три различни, но обединени принципи:
 
Неговите активни съставки, произхождащи от качествени, изцяло природни източници, са внимателно подбрани въз основа на способността им да отстраняват натрупаните токсини. Трансдермалната технология (нанасяне през тялото) е напълно естествена и дава възможност на съставките в Detox Patch сигурно и ефикасно да подпомогнат процеса на елиминиране на токсините и отпадните вещества от тялото.
 
Другата важна част на този продукт е  инфрачервената топлина (FIR) или благотворният ефект, който предизвиква. Опитите показват, че инфрачервената топлина стимулира кръвообръщението и спомага за отстраняването на токсините и отпадните вещества от тялото. Освен това можем да свържем FIR с няколко регенеративни процеси. В Detox Patch природната съставка турмалин по естествен начин излъчва FIR на честота, която стимулира кръвообръщението, улеснява лимфната секреция, подобрявайки процеса на детоксикация.
 
Източната рефлексология е третият важен фактор за начин на въздействие на този продукт. Неговият основен принцип е основан на третирането на определени, специфични, рефлекторни нервни точки, най-често на стъпалата (особено табаните), съответстващи на проблемната област. По този начин пластирите оказват благотворен ефект върху останалите части на тялото и върху цялостното здравословно състояние. В съответствие с принципите на източната рефлексология, пластирите Detox Patch стимулират и изтеглянето на токсини, като така подпомагат детоксикацията и способността за самоизцеление.
 
В сравнение с естествените вещества в организма, натрупаните токсини са с по-висока плътност. През деня те се натрупват в долната част на тялото. След това се отлагат далеч от жизненоважните органи и се натрупват на определени места, например стъпалата. В източната медицина е залегнало мнението, че стъпалата са отражение на същността на всички най-важни органи. Поради това пластирите е най-добре да се залепват на онези части на тялото, където концентрацията на токсини е най-вероятна, т.е. на стъпалата.
Рефлексологията на тялото е алтернативен метод на лечение, чиито ефекти и ползи са приети от Западната медицина?
Цена: 70.00 лв.

Изпратете запитване за продукта