Хранителни добавки / Liver AidLiver Aid
В помощ на черния дроб/100 капсули/

Черният дроб е един от най-активните органи в нашето тяло: той разгражда вредните вещества, които постъпват в организма и го детоксикира. Ето защо, е особено важно да го защитим.

Белият трън е най-популярната билка, защитаваща черния дроб. Екстрактът може ефективно до подпомогне самоочистването, детоксикацията и регенерацията му.

Съдържащите се в продукта сяра аминокиселини, метионин и цистеин, също повишават способността на черния дроб за самолекуване, а хромът играе важна роля в метаболизма на въглехидратите.

• Като допълнително средство на тези, които приемат увреждащи черния дроб медикаменти или алкохол, както и при вирусни инфекции.
• За хора, с професионални заболявания от хепатотоксични вещества, които затрудняват детоксикиращата функция на черния дроб.

Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб.
 
Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система.
 
Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките.
 
Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция.
 
Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.
Семената на белия трън съдържат 70-80% силимарин, активно вещество, което е най-популярната съставка на различни медикаменти за защита на черния дроб?
100 mg L-Аргинин
100 mg L-Цистеин
100 mg Метионин
100 mg Алфа-кетоглутарова киселина
50 mg L-Карнитин
25 mg Холин
12.5 mg Алфа-липоева киселина
15 mg Екстракт от силимарин
25 µg Хром пиколинат
10 µg Селен
Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизтор), оризово брашно (пълнител), антикоагулиращи агенти (магнезиев стеарат, стеаринова киселина, силициев диоксид), желатин (желиращ агент).

Производител:Calivita International
Дозировка:1-3 капсули дневно
Цена: 98.70 лв.

Изпратете запитване за продукта