Хранителни добавки / New LifeNew Life
Мултивитамини за бременни и кърмачки/120 таблетки/

При бременните жени, младите майки и дори при тези, които се подготвят за бременност, е изключително важно да се посрещнат нарасналите потребности от витамини и минерали. Съдържащите се в New Life желязо, витамин C, витамините B, калций и магнезий са жизненоважни за формирането на кръвта на плода, за здравословното развитие на имунната, костната и нервната система, както и за укрепване на майчиния организъм. Освен това, фолиевата киселина участва в изграждане тъканите на майката и в подържане на нормално психическо състояние по време на бременността; същевременно е от първостепенна важност и за развитието на нервната система на плода

На кого го препоръчваме:

- При планиране на бременност;

- На бременни жени и кърмачки

Общите симптоми на недостиг на фолиева киселина включват: уморяемост, анемия, отслабване на имунната система, проблеми при формирането на кръвта, психически нарушения.

При още нероденото дете, при което всяка молекула на тялото пряко зависи от състоянието на организма на майката, само чрез правилно хранене могат да бъдат избегнати много заболявания и когато бебето се роди ще бъде здраво и ще е получило всичко, което гарантира нормалното му развитие по-късно. Така, че отговорността е огромна!

Адекватният прием на фолиева киселина, снижава риска от вродени дефекти на невралната тръба у плода?
325 mg Калций
112.5 mg Магнезий
60 mg Витамин C
10 mg Холин
9 mg Витамин B3
8 mg Цинк
7.5 mg Витамин E
4.16 mg Витамин A
4 mg Желязо
4 mg Пантотенова киселина
1 mg Витамин B2
1 mg Витамин B6
1 mg PABA (пиро-амид-бензоена киселина)
1 mg Манган
1 mg Мед
0.8 mg Витамин B1
400 µg Фолиева киселина
25 µg Йод
10 µg Витамин D3
1 µg Витамин B12
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), пълнители (натрий кроскармелоза, талк), антислепващи агенти (стеаринова киселина, магнезиев стеарат) калиев хлорид (емулгатор), фармацефтична глазура (глазиращ агент).

Производител:Calivita International
Дозировка:До средата на бременността 2х1 таблетка по време на хранене,след средата на бременността 2х2 таблетки.
Цена: 42.40 лв.

Изпратете запитване за продукта