Хранителни добавки / Pro-STPPro-STP
За защита на простатата/60 таблетки/

Доброкачественото уголемяване на простатата може да бъде причина за неприятни симптоми (често уриниране през нощта, а по-късно и през деня) при мъжете в напреднала възраст, но те могат ефективно да бъдат лекувани с натурални продукти. Екстрактите от палма-меч и коприва могат да редуцират симптомите, предизвикани от уголемяването и възпалението на простатата. Копривата е добре позната със своето диуретично и прочистващо действие. Цинкът и селенът са не само отлични антиоксиданти; те допринасят и за правилното функциониране на мъжките полови органи.

  • На мъжете, които имат проблеми с простатата, за редуциране на симптомите;
  • на мъжете над 40-годишна възраст за превенция на проблеми с простатата.
Екстракт от плодовете на палма - меч стимулира отделянето на урина и намалява честотата на нощното уриниране. Заедно с екстракт от лико на африканска палма забавя нарастването на простатата. Биоперина е смес от екстракти от черен пипер, която съществено повишава ефикасността на растителните активни съставки и използването на микроелементите. Ликопина е силен антиоксидант и в състава на продукта Pro-State Power е включен, поради действието му срещу рак. Лененото семе съдържа лигнани, които дезактивират естрогените, предизвикващи и стимулиращи нарастването на туморите. Копривата действа профилактично при симптоми на увеличена простата, както и за хормонално забавяне на критическата възраст. Селен е необходим при спермогенезата. Смята се, че селена насърчава половото желание на мъжа и ограничава неприятните симптоми, дължащи се на проблеми в хормоналния баланс.
уголемяването на простатата засяга половината мъже на възраст между51 и 60 години, а във възрастта над 80 засегнатите са повече от 90 процента?
300 mg Плод от палма-трион
150 mg Екстракт от листа на коприва
150 mg Масло от ленено семе
15 mg Цинк
2.5 mg Ликопенов комплекс
80 µg Селен
1 mg Черен Пипер Екстракт
Неактивни съставки: Вещества с естествен произход: калциев карбонат (стабилизатор), хидроксипропил метилцелулоза (емулгатор), антиаглумериращи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат).

Производител:Calivita International
Дозировка:2х1 таблетка
Цена: 87.50 лв.

Изпратете запитване за продукта