Хранителни добавки / Gravital JuiceGravital Juice
Супер плодов сок с гравиола и алое вера/органично производство/946 мл/

Главните съставки на сокът GraVital са Гравиола и Алое вера, широко разпространеното и познато в медицината растение.

Гравиола се използва от далечни времена срещу бактериални и гъбични инфекци и множество възпаления. Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериална полиферация и разпространението на херпес вируса, а полифенолите в Алое вера потискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona.

Плодът съдържа минерали и големи количества витамин С и В, а вкусът му наподобява този на ягода и ананас.

Другите две важни и добре познати съставки на сока са Мангостен и Нопал.

Комбинацията от съставки в сока GraVital доказано могат да противодействат на болките и възпаленията при артрит или ревматизъм. 

  • За всеки, за справяне с патогените;
  • В случаи на гъбични инфекции;
  • При възпаления, като артрит или ревматизъм.
Течен ParaProtex
ParaProtex е популярен сред клиентите на CaliVita от много години. Доказано и ефикасно средство в борбата срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Течната форма ще бъде подходяща за хора, на които е трудно поглъщането на ParaProtex капсули или просто предпочитат подобни продукти органично производство.
 
Естествена  защита
Човешката система често е атакувана от  бактериални зарази. Примерите включват пиелит (възпаление на таза от бъбреците) тонсилитис (често срещано през зимата) пневмония и бронхит. Антибиотикът в случая е най-използвания лек. Често сме споменавали нуждата от пробиотици заедно с тях. Рядко споменаван факт е, че при малко по-безобидни инфекции антибиотиците могат да бъдат заменени или техните ефекти да са подсилени в различни случаи с натурални добавки.
 
Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната пролиферация докато полифенолите в алое вера подтискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona.
 
Факти
Херпес симплекс, вирусът зад който се крият причините за възникване на  редица херпеси, трови живота на толкова много хора. Действието му отслабва имунната система и повишава температура. Антибиотиците, стресът  и менструалните неразположения водят до появата на мехури, които понякога са болезнени и често възпрепятсват ежедневната работа.
 
Лабораторни експерименти откриха, че екстрактът от гравиола инхибира разпространението на херпес вируса. Противовъзпалителните съставки на  Алое вера могат добре да подпомагат ефекта му.
 
Забравете за ревматизма
Възпаленията са естествена предпазна реакция срещу някои патогени или външни и вътрешни наранявания. Противовъзпалително лечение е необходимо, защото често се стига до остра болка. Типичен промер са това са артрит или ревматизъм. Гравиола, алое вера и мангостан поравно могат да противодействат на подобно възпаление.

Проведени са многобройни проучвания от най-големия частен Институт за проучване на рак в Мемориалния център Слоан Кетеринг относно противо-раковите свойства на Гравиола.

Макар тестването върху хора още да не е започнало, предварителните данни сочат, че екстрактът от Гравиола може успешно да предотврати разпространението на рак на панкреаса, гърдата и кожата.

9.585 mg Гравиола сок
8.58 mg Алое вера сок
1.43 mg Мангустен
1.43 mg Нопал
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: пречистена вода, органична гума гуар (стабилизатор), пектин (влакнин), лимонена киселина (консервант), органичен аромат на червена боровинка, аскорбинова киселина (витамин С), органична стевия (органична захар).
">
Цена: 123.80 лв.

Изпратете запитване за продукта