Хранителни добавки / Organic Noni Liquid PackOrganic Noni Liquid Pack
Органичен екстракт от полинезийско нони в пакет/4х946 мл/

Вземете 3 и ще получите 1 безплатно!

Пакетът съдържа 4 бутилки био сертифициран сок от Нони, опаковани с удобна и практична кутия.

Morinda citrifolia (наричана нони на полинезийски език) е екзотичен, специален плод, който съдържа редица жизненоважни вещества. Polinesian Noni и Organic Noni са комплексни продукти, предназначени да подкрепят здравето, богати на витамини, аминокиселини и минерали. Те поддържат здравословното функциониране на клетките и нормалното клетъчно деление; освен това намаляват възпалителните процеси в организма.Нони притежава антибактериално, антивирусно и антигъбично действие и подпомага детоксикиращата функция на черния дроб.

С произход от контролирани екологични стопанства, плодовете на Organic Noni са ароматизирани с малини също от органични стопанства. Докато Polinesian Noni идва от девствената природа, Organic noni произхожда от стопанства, сертифицирани като органични.

  • за повишаване на съпротивителните сили на организма;
  • за подкрепа на неговото балансирано функциониране;
  • за повишаване и поддържане на общото енергийно ниво;
  • за по-пълноценна детоксикация.

Според някои изследвания органичните плодове, зеленчуци и сокове могат да съдържат повече антиоксиданти, полифеноли, минерали и пр., в сравнение с конвенционално отглежданите.

Плодовете, отглеждани в органични ферми са по-ароматни и хранителни, и според изследванията, имат значително по-висока антиоксидантна активност, по-висока концентрация на аскорбинова киселина и повече сухо вещество.
Как да знаем коя храна е органична?

Органична може да бъде само храна, обозначена като такава от одобрен сертифициращ орган,след като е доказано, че храната отговаря на строгите стандарти. Когато проверявате етикетане търсете само термина „oрганично”, но и името на сертифициращия орган!

Кои са „практическите” различия между органичната и „обикновената” храна?

Органичната храна е направена/произведена/култивирана без употребата на арогантни химикали, като синтетични торове и пестициди. Пестицидите могат да останат в тялото и да се вградят вчерния дроб, което води до повишен риск за определени хронични заболявания. Що се отнася до органичното месо, яйца, птици, животните не трябва да са третирани с антибиотици или хормони нарастежа. Биоинженерство, генна модификация и йонизираща радиация също не са допустими.Органичните храни обикновено са по-скъпи.Този факт е болезнено известен за потребителитеи често е главната причина да се откажат от органична храна.

A защо струва повече?

Химическите торове и пестициди са „евтини” всравнение с технологията, която трябва да спазват органичните земеделци: те трябва да садят определени растения, като ги предпазват от плевели и вредители. Поради това oрганичното земедели еизисква повече труд, като същевременно добивите от него са по-ниски. „Нормалната” култивация е едро мащабна („едър” бизнес), което означава по-ниски производствени разходи, докато органичната култивация обикновено означава малки и средни земеделски производители. В резултат на тези фактори производствените разходи нарастват. Неорганичното земеделие може да има повече негативни ефекти върху околната среда. Използвайки химикали, замърсявайки въздуха, водите и почвите, производителите обикновено не трябва да плащат за щетите, които нанасят. Може да изглежда парадоксално, но по-високата цена за органична продукция отразява и допълнителните разходи, необходими за намаляване на ефекта от това замърсяване. 

Кое го прави различно?

Според някои изследвания органичните плодове, зеленчуци и сокове могат да съдържат повече антиоксиданти, полифеноли, минерали и пр., в сравнение с конвенционално отглежданите. Плодовете, отглеждани в органични ферми са по-ароматни и хранителни, и според изследванията, имат значително по-висока антиоксидантна активност, по-висока концентрация на аскорбинова киселина и повече сухо вещество.

Производител:Calivita International
Дозировка:2х15 мл дневно
Цена: 375.70 лв.

Изпратете запитване за продукта