Хранителни добавки / Polinesian Noni capsPolinesian Noni caps
Екстракт от полинезийско нони /90 капсули/

Този продукт, съдържа 400 мг нони под формата на капсули. Специалните компоненти на плода нони могат да повишат съпротивителните сили на организма, подсилвайки имунната система и да допринесат за неговата детоксикация, като по този начин да подпомогнат възстановяването на здравето.

  • За повишаване на съпротивителните сили на организма и балансираното му функциониране.
  • За повишаване на общото енергийно ниво и по- пълноценна детоксикация.

Morinda Сitrifolia (нони) е храст без прецедент в растителния свят, чиято родина са Полинезия, Таити и Хавайските острови. Наричат го “кралица на плодовете” заради изключителните му възможности за защита на имунната система. Екстракта от плод на Нони е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Други активни вещества, които се съдържат в нони са: ксеронин, проксеронин, скополетин и дамнакантал.

Една от най-важните съставки на нони е Damnacanthal, способстваща образуването на т.нар. T– и B– клетки, както и за формирането на оптимално равнище на лимфоцити и фагоцити. Тази съставка служи като своеобразен надзирател при процеса на деление на клетките и тъканите и “не позволява” те да се изродят. Осигурява оптимална работа на имунната система. Активните елементи, ксеронин (Хeronine) и проксеронин, също подобряват работата на имунната система и имат антидепресивно действие. Тези вещества усилват отделянето на ендрофин, чието действие се изразява в подтискане на болката и подобряване на настроението.

Специалните активни вещества, съдържаши се в Noni, също увеличават взаимодействието между клетките, усилвайки по този начин способността им да регенерират. Noni притежава и други изключителни качества, като възможност за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма, активиране на защитните механизми на организма срещу възпалителни процеси. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие.

Съвкупността от вещества, съдържащи се в плода нони, заедно оказват положително влияние върху общото самочувствие и помагат за запазване на здравето.

полинезийските лечители са използвали нони за лечение на артрит, менструални болки, инфекции и други възпаления?

400 mg Нони плод
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: желатин (желиращ агент).

Производител:Calivita International
Дозировка:1 капсула дневно на празен стомах
Цена: 73.60 лв.

Изпратете запитване за продукта