Хранителни добавки / URXURX
Защита на уринарния тракт/60 таблетки/

Формулата URX съдържа комплекс от ценните активни съставки: червена боровинка, коприва, бучу, мечо грозде, кресон, D-маноза и витамин С, специално подбрани и предназначени да защитават пикочните пътища.

• На хора, по-податливи към простуди.
• На хора, които често посещават закрити и открити плувни басейни.
• На хора, които не се обличат достатъчно топло в студено време.
• На хора, консумиращи малко течности.

Комбинацията на активните му съставки може да предложи много защити:

Д-маноза (D-mannose): Представлява проста захарна молекула с шест въглеродни атома, която не се трансформира в гликоген в тялото, а се изхвърля почти изцяло през бъбреците. По специалното при него е, че молекулите могат да се свързват с тази част на бактерията Escherichia coli, която би залепнала за стените на пикочните пътища, така, че те ги елиминират почти „верижно”.

Боровинки (Vaccinium macrocarpon): Те са един от най-популярните „знаменателни планове”, който е използван в помощ на пикочните канали. Той може не само да предпази от залепване на патогени, но може да повлияе благоприятно на рН на урината, с което помага за поддържане здравето на пикочните пътища.

Коприва (urtica dioica): Заради слабият диуретичен ефект, листата и семената на копривата спомагат за опазването на здравето на бъбреците, както и за нормалното функциониране на долните пикочни пътища, а корените могат да бъдат използвани в случай на доброкачествена хипертрофия на простатата.

Бучу (Agathosma betulina): Листата на бучу са богати на флавоноиди, което придава на растението слаб диуретичен ефект, а благодарение съдържанието на diosphenol (камфор от бучу) то е идеалният дезинфектант.

Формулата съдържа и екстракт от кресон (Nasturtium officinale) и витамин C.

Знаете ли, че по-голямата част от инфекциите на пикочните пътища се причиняват от бактерията E.coli? D-манозата се свързва с E.coli и я извежда навън заедно с урината.
150 mg Д-маноза
100 mg Екстракт от плодове на боровинки
100 mg Екстракт от листа на коприва
100 mg Екстракт от листа на мечо грозде
30 mg Екстракт от листа на бучу
20 mg Витамин C
17 mg Екстракт от листа на кресон
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), стабилизатори (микрокристална целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид)

Производител:Calivita International
Дозировка:2-4 таблетки дневно.
Цена: 58.00 лв.

Изпратете запитване за продукта