Хранителни добавки / Lion Kids CLion Kids C
Витамин С за деца-75мг/90 дъвчащи табл.
Lion Kids C са вкусни дъвчащи таблетки, специално създадени за нуждите на децата. Продуктът не съдържа захар; съдържащият се в него подсладител ксилитол снижава риска от кариес и поддържа здравословното развитие на зъбите на децата. Грижата за децата в периода на растеж и задоволяване потребностите на интензивно развиващия се детски организъм във всеки един момент, е изключително важна задача. Приемът на витамин С е жизнено важен не само за формирането на костите, но и за оптималното функциониране на нервната система и за нормалното структуриране на кожата.

Знаете ли,че:
Винаги можем да започнем достатъчно рано да живеем здравословно. Едно силно, здраво дете се представя в училище по-добре, както умствено, така и физически. Не правете компромиси ако развитието и здравето на вашите деца е в опасност! Да им дадем най-доброто, което можем! Децата приемат с готовност дъвчащите таблетки с форми на животни. Те напомнят бонбони, така че e лесно и забавно да ги приемат.

75 mg  Витамин C от шипки/Аскорбинова киселина/

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: антислепващи агенти: (силициев двуокис, магнезиев стеарат), стеаринова киселина (емулгатор), микрокристална целулоза (стабилизатор), подсладители (сорбитол, ксилитол), талк (пълнител), аромат портокал.

Производител:Calivita International
Дозировка за деца:1-3 дъвчащи таблетки дневноЦена: 21.10 лв.

Изпратете запитване за продукта