Хранителни добавки / ParaProtexParaProtex
Комплекс от билкови екстракти срещу паразити/100 таблетки/

ParaProteX предлага ефективна помощ срещу паразитите, причиняващи значителен брой здравословни неудобства. Вредното действие на паразитните заболявания се проявява под формата на: недостиг на минерали в организма, главоболие, безсъние, скърцане със зъби, подуване, тежест в стомаха, повръщане, храносмилателни проблеми, отпадналост, болки в гърба и врата, алергии, артрит, колит, хипогликемия, диабет, туберкулоза на кожата, смущения в щитовидната жлеза, дори злокачествени заболявания. Активните съставки на ParaProteX са извлечени от растения като семки от грейпфрут, чесън, черен орех и Кралски орех, карамфил, смола от мирта кисел трън, Пау Д`Арко, плод от увивно дърво Рангун и горчив пелин, които усилват имунната система в чревната лигавица, осигурявайки ефикасна защита при чревни инфекции, бактерии, гъбички и вируси.

  • На тези, които искат да подпомогнат своя организъм в борбата му срещу бактерии, вируси, гъбички и чревни инфекции.
  • На всички, които искат да подсилят своята имунна система, поддържайки здрава чревна флора. 
  • При проблеми с храносмилането и подпомагане нормалната функция на червата.
  • При програма за детоксикация.
  • Като помощ срещу гъбичките Candida.
Човешкият организъм представлява свръхинтелигентен биологичен инструмент и ако имунната система функционира добре, тя може да го защити от “натрапници”. В противен случай организмът става идеален “домакин” за паразитите.
 
Профилактиката за укрепване на имунната система е първото и най-важното нещо, което можем и трябва да направим, за да се предпазим от паразити и глисти. Трябва да създадем такава среда, която да не им позволява да намерят подходяща почва за размножаване. Правилният начин на хранене (достатъчно количество стомашен сок в стомаха, здрава жлъчка и наличие на “приятелски” бактерии в тънките черва) и спазването на необходимите хигиенни изисквания, не позволяват на паразитите да попаднат в нашия организъм.
 
Паразитите и глистите не обичат чисто тяло. Не обичат и минерали. Това подсказва, че за преодоляването на подобен проблем можем да се възползваме от лечебни растения, съдържащи минерали и други подходящи активни съставки, които ще помогнат на тялото ни да отстрани нежеланите “натрапници”.
Пау Д`Арко не потиска  развитието на “приятелските“ бактерии, но спира размножаването на потенциално опасните бактерии, намиращи се в червата (E.coli, Clostridium prefinger)?* 
 
Установено е, че около 30% от населението на света страда от някое паразитно заболяване, което се е превърнало в хронично. Еволюционната адаптивност на паразитите е развила у тях много ефикасни начини за преодоляване на специфичния имунитет.
150 mg  Плод от увивно дърво Рангун      
100 mg  Пелин
  5   mg  Екстракт от кисел трън
  50  mg Смирна
  50  mg  Масло от карамфил
  50  mg  Прах от Pau d`Arco
 37.5
mg  
Прах от черен орех
 37.5 mg  Масло от Кралски орех
  25  mg   Екстракт от семена на грейпфрут
  12.5 mg  Чеснов прах
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), микрокристална целулоза (стабилизатор).

Производител: Calivita International
Дозировка: 3 до 6 таблетки дневно на гладно
Цена: 70.00 лв.

Изпратете запитване за продукта