Хранителни добавки / Pure YuccaPure Yucca
Екстракт от юка/100 капсули/

Юката притежава изключителни свойства за очистване на организма от токсини. Изключителните свойства на тази билка се дължат на главната й съставка сапонин. Екстрактът й съдържа някои ензими, сапонини, хлорофил, антиоксиданти, както и други активни вещества. 
Сапонинът е вещество от растителен произход с естествено стероидно действие. Юката притежава диуретично, противовъзпалително, спазмолитично и антиоксидантно действие. Подобрява храносмилането, засилва и регулира процесите на отстраняване на отпадните продукти и е естествено средство за прочистване на дебелото черво. По този начин благоприятства абсорбцията на необходимите хранителни вещества, подпомагайки детоксикацията на храносмилателната система.

  • На всички, които искат да подпомогнат процесите на детоксикация в тялото си;
  • на провеждащите програми за почистване на червата;
  • за прочистване на червата и възстановяване на чревната флора, особено след антибиотично лечение;
  • като допълнение към лечението за понижаване на холестерола.

 

Сапонините, стероидоподобни активни съставки в юката, притежават диуретично, противовъзпалително, спазмолитично и антиоксидантно действие. Екстрактът от тях съдържа редица ензими, хлорофил, антиоксиданти и други активни субстанции. Pure Yucca може да подпомогне детоксикацията на храносмилателната система като активизира метаболизма и ускори излъчването на вредните вещества от тялото.
индианците наричат юката „дърво на живота?
500 mg Прах от стъбла на юка

Производител:Calivita International
Дозировка:1 до 3 капсули дневно на гладно с голямо количество вода

Цена: 33.70 лв.

Изпратете запитване за продукта