Хранителни добавки / Beauty FormulaBeauty Formula
Формула за красота с колаген/90 таблетки/

Няма съмнение, че добре поддържаният, блестящ външен вид се е превърнал в един от най-важните критерии за постигането на успех в работата и личния живот. Красотата на нашата кожа, чистотата на косата и добре поддържаните ни нокти дават първото впечатление на хората, с които ежедневно общуваме. Това определя първостепенното значение на грижата за тях.

Не бива да забравяме, че колкото и добра козметика да използваме, тялото ни трябва да получава всичко необходимо не само външно, но и вътрешно. Основно правило е, че за да постигнем желания резултат, кожата, косата и ноктите задължително трябва да бъдат подхранвани и вътрешно. За това сега може да ви помогне Beauty Formula.


Beauty Formula е комплексна хранителна добавка, разработена в съответствие с последните изисквания на нашето време. Формулата осигурява всички необходими хранителни вещества – комбинация от витамини, минерали, аминокиселини, колаген и полезни билки, чиито активни съставки са подходящи за запазване здравето на кожата, косата и ноктите и спомагат за съхраняване на тяхната красотата.


Компонентите на Beauty Formula могат да помогнат на нашата кожа да изглежда млада, жизнена и еластична, косата ни да стане блестяща и гъста, а ноктите ни – силни и здрави. При избора на активните съставки са използвани формули с органични (хелатни) връзки, чиято абсорбция и усвояване от организма са далеч по-благоприятни в сравнение с неорганичните форми.

• При косопад, цъфтяща и накъсана коса
• При проблемна кожа на лицето (акне)
• При слаби и чупливи нокти
• На всеки, който желае да подобри своя външен вид и да съхрани здравето на кожата, косата и ноктите си

Добре поддържаните и привлекателни хора печелят по-добре и получават повече внимание през целия си живот, в сравнение с онези, които са занемарили своя външен вид?

2500 I.U. Витамин A
100 mg Колаген
100 mg L-Метионин
90 mg Горска конска опашка екстракт
77 mg L-Цистеин
40 mg Силиций
40 mg Екстракт от листа на коприва
30 mg Витамин C
30 mg Ниацин/Никотинамид
30 mg Холин
10 mg Цинк
10 mg Витамин B6
5 mg Витамин B2
2 mg Мед
50 µg Йод
10 µg Витамин B12
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизтор), антикоагулиращи агенти (магнезиев стеарат, стеаринова киселина), натрий кроскармелоза (подсладител), талк (пълнител), фармацефтична глазура (билкова добавка).

Производител:Calivita International

Дозировка:1 табл.дневно

Цена: 58.70 лв.

Изпратете запитване за продукта