Хранителни добавки / Energy & MemoryEnergy & Memory
Енергия и памет/90 таблетки/

Energy & Memory е комплексна хранителна добавка със стимулиращо действие, предназначена за подпомагане на умствената и физическа дейност.

Съдържа естествен кофеин от гуарана, лецитин, витамини, минерали и антиоксиданти и е разработена за всички, които избират да съхранят своите способности и концентрация с помощта на природни продукти, особено в периоди на умствено и физическо напрежение.

Независимо от възрастта, всеки човек трябва да се погрижи за поддържане на мозъка и тялото си в добра форма, защото така ще може да постигне много по-високо качество на живот.

  • На хора, подложени на умствено напрежение (студенти по време на изпити или работещите под стрес), за поддържане на концентрацията
  • На хора, подложени на тежък физически труд, както и на спортисти, за по-добра издръжливост
  • На тези, които спазват диета за отслабване
  • На шофьори, за бодрост и по-добри рефлекси
  • На всички, за снижаване на умората и подобряване на общото състояние на организма
Общите симптоми на витаминен дефицит
Намаляването на броя на нервните клетки в мозъка може да бъде предотвратено, а също така може да бъде запазена и подвижността на тялото, ако след 30-тата си година човек започне редовно да взема комплексни хранителни добавки, които стимулират работата на мозъка и подпомагат работата на мускулите. Точно такъв продукт представлява Energy&Memory, който съдържа вещества от решаващо значение за процеса на възстановяване на клетките:
 
Гуарана
Основната активна съставка в гуарана е кофеинът, който, както е известно, увеличава скоростта на метаболитните процеси и продукцията на топлина; помага за поддържането ни в будно състояние. Както посочват някои проучвания, при спортисти може да подобри атлетичните постижения, мускулната сила и издръжливостта.
 
Лецитин и холин
И двете вещества допринасят за нормалното функциониране на нервната система, освен това лецитинът има и благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система. Холинът е есенциално вещество в предаването на нервните импулси.
 
Витамин E
Изключителен антиоксидант, който играе важна роля в защитата на полиненаситените мастни киселини от окисление, предпазвайки клетките и нормалното им функциониране.
 
Витамин C
Витамин с антиоксидантно действие, необходим за нормалното функциониране на нервната система. Участва в образуването на съединителна тъкан и по този начин помага за предпазване на кожата, венците, костите и хрущялите.
 
Цинк
Минерал, участващ в правилното функциониране на имунната система. Той е жизнено необходим за нормалното клетъчно делене и сексуалната функция. Участва също и в поддържане здравата структура на кожата.
 
Селен
Селенът е есенциален за метаболизма и произвеждащите енергия процеси. Подпомага нормалното функциониране на имунната система, както и хормоните на щитовидната жлеза. С помощта на мощния си антиоксидантен ефект, той повишава защитата на клетките срещу вредните влияния на свободните радикали.
 
Магнезий
Той играе важна роля в балансираното функциониране на нервната система и е жизнено необходим за нормалната работа на мускулите. Освен това магнезият е от съществено значение за ензимната активност и поддържането на калциево-калиевото равновесие в тялото.
 

Една таблетка Energy & Memory ви осигурява толкова кофеин, колкото и чаша еспресо.

 През 2004 г., според собственото им признание, над една трета от възрастното население на САЩ са заспивали на волана?*

200 mg Холин
100 mg Гуарана
100 mg Лецитин
60 mg Витамин C
50 mg Магнезий
10 mg Витамин E
5 mg Цинк
20 µg Селен
Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), стеаринова киселина (емулгатор), антислепващи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат, калциев карбонат), талк (пълнител), фармацефтична глазура (билкова добавка)
ит могат да включат: лесна уморяемост, липса на апетит и по-чести инфекции, дължащи се на намалени съпротивителни сили.

Производство:Calivita International
Дозировка:1 таблетка дневно

Цена: 53.70 лв.

Изпратете запитване за продукта