Хранителни добавки / Shake one vanillaShake one vanilla
Шейк за начало ванилия/500 гр./
Въпреки, че всички имаме различна мотивация, когато стартираме дадена диета или правим усилия да променим начинът си на живот, едно нещо е сигурно: въздържанието от консумация на сладки неща е най-трудно. Това в което вярваме е, че: не трябва насилствено да се противопоставяме на поривите за сладко, а да изберем алтернативно сладко изкушение, което да бъде здравословно, може да е напитка, лесна за приготвяне, която ще изпием без угризения, а съставките и дори могат да заменят изцяло едно хранене.
Чудесният протеин на прах с вкус на ванилия Шейк за „Начало“ може да бъде приготвен лесно с мляко или вода и е много подходящ при всякакви диети за отслабване. Съдържа витамини, минерали, фибри и вещества подпомагащи намаляване на теглото, поради, което перфектно задоволява нуждите ни от сладко, може да замести храненето и е идеален за оформяне на тялото и възстановяване на мускулите след тренировка.
 
Направете си един шейк и...
...и набавете екстра енергия за тренировката си!
Активни съставки за доза 30 гр. 
 
L-карнитин L-тартрат 500 mg
• L-карнитин 340 mg
Алфа-липоева киеселина 100 mg
Хитозан (от скариди) 100 mg
Екстракт от Зелено кафе на зърна (12:1; std. 50% хлорогенова к-на, 3% кофеин) 100 mg
• Хлорогенова киселина 50 mg
• Кофеин 3 mg
Плод Акай на прах (5:1) 100 mg
Инулин (от цикория) 51 mg
Ензим Лактаза 300 μg
Витамин C (L-aскорбинова киселина) 30 mg
Витамин E (550-Алфа токоферил ацетат) 1.8 mg
Витамин B1 (Тиамин хидрохлорид) 0.36 mg
Витамин B2 (Рибофлавин) 0.42 mg
Ниацин 6.3 mg
Витамин B6 (Пиридоксин хидрохлодид) 0.54 mg
ВитаминD3 (Холикалциферол) 2.5 μg
Фолиева киселина 96 μg
Биотин 24 μg
Калций (Калциев карбонат) 300 mg
Mагнезий 150 mg
Хром (III) пиколинат 208 μg
• Хром 25 μg

Съдържат още: *Вещества с естествен произход: ензими (Папаин, Бромелаин), източници на протеини (Суроватъчен изолат, Калциев казеинат (от мляко), Концентрат на млечен протеин, Хидролизирани суроватъчни пептиди, Суроватъчен протеин- концентрат), емулгатори (Mагнезиев оксид, Хидроксипропил метилцелулоза), ароматизатори (Ванилия на кристали), овкусители (Натриев хлорид (сол), Обезмаслено какао на прах), подсладители (Сукралоза, Mалтодекстрин, Декстроза, Глюкоза), пълнители (Пшенични трици), Фибри (от Портокал, Oвесени фибри).

Цена: 61.30 лв.

Изпратете запитване за продукта