Хранителни добавки / Omega 3 concentrateOmega 3 concentrate
Масло от аншуа/омега-3 ненас. мастни к-ни/100 меки желат. капсули

Mеки желатинови капсули с високо съдържание на omega-3 мазнини.

Продукт, съдържащ омега-3 мастни киселини (EPA-DHA), получени от висококачествено рибено масло, чрез молекулярна дестилация. Активните съставки спомагат за поддържане на нормално ниво на мастите в кръвта и нормално кръвно налягане, имат противовъзпалително действие, подпомагат нормалните функции на нервната система, мозъка и зрението.

  • На хората, които страдат от проблеми на сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и за тези, които искат да поддържат нормалното функциониране на тези органи.
  • На бременни жени и малки деца, за подпомагане на нормалтното им развитие.
  • На страдащите от възпалителни заболявания, например различни форми на артрит.
  • На спазващите диета с ниско съдържание на мазнини или диети за отслабване.
  • На всички, които желаят да съхранят здравето на очите и нервната система.

Една таблетка Omega3 осигурява толкова Omega 3 мастни киселини, колкото  1 кг. сьомга!

Извънредно богато на оmega-3 ненаситени мастни киселини, приемането на рибено масло оказва положително влияние при профилактика и преодоляване на много заболявания. Ненаситените мастни киселини са главни регулатори на имунната система, циркулацията и метаболизма на мазнините. Намаляват повишеното ниво на холестерола и триглицеридите и намаляват риска от сърдечен инфаркт. Вземането на рибено масло може да облекчи симптомите при страдащите от псориазис. Повлиява добре сутрешната скованост и облекчава болките при остър ставен ревматизъм. Omega-3 неслучайно се определя като елексир на дълголетието, благодарение на изключителните си свойства, така необходими на организма за поддържане на висок жизнен тонус.

Сърдечно-съдовите заболявания са водеща причина за смъртността в световен мащаб, което означава че те водят до смъртта на повече хора отколкото което и да е друго заболяване? Това не е така, обаче, при ескимосите от Гренландия и Аляска, които се хранят основно с морска храна, богата на омега-3 мастни киселини. При тях честотата на тези заболявания е по-ниска.*

600 
mg 
Концентрат от рибено масло
180 mg EPA (ейкозопентанова киселина)
120 mg DHA (докозохексанова киселина)
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: желатин (желиращ агент).

Цена: 45.00 лв.

Изпратете запитване за продукта