Хранителни добавки / Joint ProteX FORTEJoint ProteX FORTE
Защита на ставите-високи дози/90 таблетки/

В живота съществуват ситуации, в които нашите стави се нуждаят от допълнителна защита. Таблетките Joint ProteX FORTEподдържа здравето на ставите с по-високо съдържание на активните съставки.

Формулата съдържа Глюкозамин, който участва в изграждането и поддръжката на основните структурни елементи на хрущяла, хондроитин, който действа синергично с глюкозамина и служи като смазка за ставите, подпомагайки тяхната функция.

Съдържа също хиалуронова киселина, която гарантира вискозитета на ставната течност и намалява триенето на хрущялните повърхности и метил-сулфонил-метан (МСМ), който спомага за запазване на здрава структура на хрущяла.

В допълнение, продуктът съдържа полезни растителни екстракти (Куркума и Ливадник), цинк и манган. Всички те заедно осигуряват комплексна защита на ставите, дори и при голямо натоварване.

• На всички, за допълнителна подкрепа на ставите
• На хора с наднормено тегло
• На извършващите тежък физически труд и на професионалните спортисти
• За тези, които водят заседнал начин на живот
• Като допълнение към лечението на травми

Като част от основното вещество на организма, съединителната тъкан осигурява адекватна среда за всяка клетка на тялото и е отговорна за добрата комуникация между клетките.

Функционалните нарушения в основното вещество най-рано се проявяват в ставите като смущения в опорно-двигателния апарат. Ето защо изброените активни вещества са жизнено необходими за запазване и възстановяване здравето на съединителната тъкан.

Продуктът съдържа вещества, които нормално не са включени в нашата храна, или присъстват в недостатъчно количество.


Приемът на продукта се препоръчва не като лекарство, а за дългосрочна профилактика.

След травматична увреда на ставите съществува повишен риск от тяхното износване?

Ето защо се препоръчва да се приемат препарати за защита и регенерация на хрущяла в допълнение към физикалната терапия в периода на рехабилитация.

500
mg
Глюкозамин сулфат
270
mg
Хондроитин сулфат
150
mg
Метил-сулфонил-метан
50
mg
Хиалуронова киселина
50
mg
Екстракт от Босвелия серата
40
mg
Ливадник
10
mg
Екстракт от куркума
5
mg
Цинк
1
mg
Манган
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: стабилизатори (микрокристална целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид), натрий кроскармелоза (пълнител), емулгатор (пропилен гликол, триацетин).

Производител:Calivita International
Дозировка:1 таблетка дневно

Цена: 90.00 лв.

Изпратете запитване за продукта