Хранителни добавки / CulevitCulevit
За регенерация на клетките/180 таблетки/

Culevit е комбинация от витамини, аминокиселини и други градивни материали за клетките, играещи важна роля в процесите на регенерация и подсилване на организма в случаите на отслабено здраве, загуба на тегло, сериозно заболяване и влошено общо състояние.

Продуктът може да бъде полезен за превенция и като съпътстващо лечението средство, при случаи на абнормно клетъчно деление, както и за подпомагане на организма от злокачествени тумори.

Организмът ни често търпи неблагоприятни въздействия, които могат да увредят здравето, затова трябва да поставим профилактиката на първо място. Допълвайки хранителния си режим с подходящи добавки като таблетките Culevit, можем да подпомогнем функционирането на отбранителната система на организма, като по този начин ще намалим риска от различни заболявания, включително и от развитие на рак.

Редовното вземане на Culevit се препоръчва на всички и особено на тези, при които поради напреднала възраст, операция, алкохолизъм, тютюнопушене, стрес, диети за отслабване, имунната система не функционира нормално.

• За подпомагане процесите на регенерация на организма, в периоди на възстановяване след операция, травма или сериозно заболяване.
• При злокачествени заболявания, като допълнение към лечението, със съгласието на лекуващия лекар.

В организма могат да се развият “абнормни (атипични)” клетки, от които могат да се развият тумори.
 
При нормалните и при патологичните клетки има различни метаболитни свойства. Докато здравите клетки поемат само строго определени количества хранителни вещества, съобразени с нуждите си, то малигнените клетки поемат всякакви количества хранителни вещества, което може да се превърне в гибелен край.
 
Срещу развитието на тумори в организма има и друга защитна система. Ключова роля в метаболитните процеси на малигнените клетки, без да увреждат здравите клетки, играе специална комбинация от аминокиселини, витамини и въглехидрати, в подходящо съотношение.
 
Самостоятелно тези вещества нямат ефект върху растежа на експериментално предизвикани тумори, но заедно в съответното съотношение, могат да доведат до унищожаване на малигнените клетки. Тази комбинация дава определен сигнал на туморните клетки да започнат процеса на собственото си самоунищожаване, без това да влияе върху здравите клетки.
 
Развитието на малигнени тумори би могло да се предотврати чрез ежедневно внасяне на достатъчни количества от необходимите съставки, осигурявайки достатъчната им концентрация в кръвта, при което загубилите контрол малигнени клетки ще бъдат унищожени.
Нашият организъм постоянно произвежда ракови клетки, срещу които се защитаваме с помощта на специална „защитна система“?
78.39mg Аргинин
33.04 mg Фенилаланин
31.03 mg Хистидин
30 mg Витамин C
29.84 mg Метионин
23 mg Ябълчна киселина
15.32 mg Триптофан
2.26 mg Аденин
1 mg Тирозин
1 mg Витамин B6
0.8 mg Витамин B2
0.08 mg Биотин
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: захар, наситена мастна киселина, фибри, натрий, въглехидрати, протеини.

Цена: 82.60 лв.

Изпратете запитване за продукта