Хранителни добавки / Lion Kids+DLion Kids+D
Мултивитамини за деца+витамин Д/90 дъвчащи таблетки/

Lion Kids + D са приятни на вкус, дъвчащи таблетки с форма на животни, които не увреждат зъбите. Комплексният продукт е специално създаден според специфичните потребности на децата и съдържа витамини и минерали, с добавен витамин D. Дъвчащите таблетки не съдържат захар или ксилит, а естествен подсладител, който намалява риска от появата на кариес при децата.

  • На деца, за ежедневно осигуряване на необходимите витамини, минерали и микроелементи за правилното им развитие и устойчивост на заболявания
  • За намаляване риска от кариес и правилно развитие на зъбите при децата
  • За тези, които предпочитат дъвчащи таблетки
  • На всеки, който търси комплексен продукт, съдържащ и витамин D
Общите симптоми на витаминен дефицит могат да включат: отпадналост, намалена умствена и физическа активност и чести инфекции, дължащи се на намалени съпротивителни сили.
Винаги можем да започнем достатъчно рано да живеем здравословно. Едно силно, здраво дете се представя в училище по-добре, както умствено, така и физически.
 
Не правете компромиси, ако развитието и здравето на вашите деца е в опасност! Да им дадем най-доброто, което можем! Децата приемат с готовност дъвчащите таблетки с форми на животни.
 
Те напомнят бонбони, така че e лесно и забавно да ги приемат.
Фолиевата киселина може да играе роля в обмяната на веществата и хемопоезата, но само в присъствието на витаминните В6 и В12?
35 mg Витамин C
7 mg Ниацин/Никотинамид
3.15 mg Витамин E
3 mg Желязо
3 mg Пантотенова киселина
2.7 mg Витамин A
2 mg Хелатен цинк
1.6 mg Инозитол
0.7 mg Витамин B6
0.6 mg Витамин B2
0.5 mg Витамин B1
100 µg Фолиева киселина
70 µg Хелатна мед
35 µg Биотин
10 µg Селен 
10 µg Йод
5 µg Хром
5 µg Витамин D
1 µg Витамин B12
Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход: подсладители (ксилитол, манитол, лактоза), антикоагулиращи агенти (стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силициев двуокис), регулатори на киселинността (лимонена киселина, магнезиев оксид), стабилизатори (микрокристална целулоза, дикалциев фосфат), калиев глюконат (емулгатор).

Производител:Calivita International
Дозировка:1-2 дъвчащи таблетки дневно
Цена: 25.00 лв.

Изпратете запитване за продукта