Хранителни добавки / PreSteps DailyPreSteps Daily
Мултивитамини за бебета/60 мл/

PreSteps Daily е мултивитаминен комплекс, създаден специално за кърмачета и малки деца. Течната форма и приятният му вкус го правят лесно приложим и благоприятстват ефективното му усвояване.

Ранното детство е решаващ период в развитието на всяко дете. Здравето в тази възраст се основава предимно на рационалното хранене и е особено важно поради това, че храносмилателната система преминава през бързо развитие. Добре хранените деца са по-здрави и весели, имат по-бързо развитие и учат по-добре.

  • На кърмачета и малки деца за ежедневен прием
  • Продуктът сигурява необходимите витамини за здравословния растеж, физическото и нервно-психическо развитие на малките

Общите симптоми на витаминен дефицит могат да включат: лесна уморяемост, липса на апетит и по-чести инфекции, дължащи се на намалени съпротивителни сили.

Съвременните майки са изправени пред трудната задача да подберат най-оптималното меню за правилно хранене на своите бебета. Освен това, още в ранната детска възраст малките започват да формират отношение към храната и хранителните си навици. Необходимостта от витамини за бебетата е жизнено необходим фактор за правилното им развитие. Основните съставки, съдържащи се в съвременните мултивитаминни продукти за бебета могат да повишат качеството на бебешките диети.
 
 
PreSteps Daily е мултивитаминна формула за деца под 2 години. Съдържа комплекс от витамините В и С (от естествени източници), витамин А (от рибено масло) и витамин Е (от естествени растителни масла).
 
Мултивитамините за бебета са вкусна и лесна за дозиране, течна хранителна добавка, осигуряваща доброто здраве на децата.

Добре хранените деца са по-здрави и весели, имат по-бързо развитие и учат по-добре.

По време на производството, обработката и съхранението на храните се губят голяма част от хранителните качества на продуктите, с което се намалява съдържанието на витамини и минерали в тях.

Основните съставки, съдържащи се в съвременните мултивитаминни продукти за бебета могат да повишат качеството на бебешките диети.

PreSteps Daily е комплексен продукт от естествени източници, съдържащ: витамините В и С, витамин А от рибено масло и четирите типа витамин Е от естествени растителни масла.

Мултивитамините за бебета са вкусна и лесна за дозиране, течна хранителна добавка.

Изследователите са установили че за една година в САЩ на повече от половината родители се е наложило да отсъстват от работа за да се грижат за болните си деца, а една трета от родителите казват, че не получават достатъчно заплащане за това?*

35 mg Витамин C
8 mg Витамин B3
4 mg Витамин E
3 mg Пантотенова киселина
0.9 
mg 
Витамин A
0.6 mg Витамин B2
0.5 mg Витамин B1
0.4 mg Витамин B6
0.5 µg Витамин B12
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: растителен глицерин, дейонизирана вода, естествен портокалов овкусител.

Цена: 37.50 лв.

Изпратете запитване за продукта