Хранителни добавки / MagneZi B6MagneZi B6
Магнезий и цинк+витамин В6/90 таблетки/

Ако водите трескав живот, изпълнен със стрес, психическо и/или физическо напрежение, формулата MagneZi B6 е специално за вас.

Магнезият, витамин В6 и цинкът формират добре позната тройка от активни съставки, които перфектно работят заедно.

Витамин В6 играе първостепенна роля във функционирането на нервната система.

Магнезият активира няколко ензима, участващи в процесите на производство на енергия, включително в балансираното функциониране на нервната система и в процеса на мускулното съкращение.

Цинкът, като антиоксидант, блокира вредните оксидативни процеси в организма. Тъй, като в тялото няма големи депа за натрупване на резерви от цинк, неговата редовна суплементация е много важна.

Продуктът е разработен в лесно усвоима форма, предназначена да подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система и е необходим за обмяната на веществата и производството на енергия.

Здраве, енергия и огромна работоспособност!

  • На всички, които са изложени на повишено физическо натоварване (атлети, хора, извършващи тежък физически труд) или психическо (стрес на работното място, изпити) напрежение
  • За всички, които искат да добият нова енергия в изтощителното си ежедневие

Симптомите на магнезиев дефицит включватмускулни спазми, потрепване на клепачите, умора, безсъние, раздразнителност, проблеми с концентрацията, кардиологични проблеми.

Една таблетка MagneZi B6 ви осигурява толкова магнезий, колкото се съдържа в 1 литър мляко!

Според изследователите, в идеалния случай нашият организъм съдържа 25 грама магнезий, от които половината са складирани в костите?

В случай на дефицит на магнезий той се извлича от костните депа, за да се поддържа неговото нормално ниво в кръвта.

100 mg Магнезий
5 mg Витамин B6
5 mg Цинк
Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход. микрокристална целулоза (стабилизатор), антиаглумериращи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат), натрий кроскармелоза (подсладител), стабилизатори (хидроксипропил метилцелулоза, триацетин), полипропилен гликол (омекотител).
Цена: 31.20 лв.

Изпратете запитване за продукта