Хранителни добавки / q Protectq Protect
За защита на живота+Гинко билоба/90 таблетки/

Продуктът qProtect е създаден на основата на мощния антиоксидант, растението Гинко билоба, за ежедневна защита на нашите клетки. Свободните радикали възникват в организма, като странични продукти на клетъчния метаболизъм и са основна причина за физиологичното стареене и възникването на различни заболявания. Антиоксидантите са вещества, които могат да неутрализират свободните радикали, подобрявайки общото състояние на организма. Растението Гинко билоба е мощен антиоксидант, който подобрява периферното кръвообращение и оросяването на мозъка, като релаксира концентрацията и паметта. Формулата е допълнена с нясои от най-важните антиоксиданти витамин С, витамин Е, бета каротин и селен, което осигурява по-висока комплексна антиоксидантна защита на организма.

  • На тези, които търсят силна антиоксидантна защита, всеки ден.
  • На хора в напреднала възраст, за поддържане на паметта и мозъчните функции.
  • При проблеми със сърдечно-съдовата система, повишено натоварване на очите, шум в ушите и студени крайници.
  • На хората, чийто живот е изпълнен със стрес.
  • На активни и пасивни пушачи и на хората, консумиращи редовно алкохол.
  • За търсещите по-висока антиоксидантна защита.
Свободните радикали се образуват не само в резултат на външни въздействия, но организмът също така ги произвежда, ден след ден? Антиоксидантите подпомагат защитата от вредните ефекти на свободните радикали, като същевременно забавят видимите признаци на стареене.

60 mg Витамин C
50 mg Листа от Гинко Билоба
10 mg Витамин E
1.8 mg Бета-каротин
20 µg Селен
Неактивни съставки: *Вещества от естествен произход: стабилизатори (калциев карбонат, микрокристална целулоза), антикоагулиращи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид), пълнител (натрий кроскармелоза), глазиращи агенти (талк, фармацефтична глазура).

Цена: 28.70 лв.

Изпратете запитване за продукта