Козметика / Aquabelle Regenerating CreamAquabelle Regenerating Cream
Дневен регенериращ крем/50 мл/

Козметичната серия Aquabelle съдържа естествени съставки, като масло от Авокадо, масло от Жожоба и зехтинова есенция, които подхранват кожата, и витамин А, който помага кожата да остане здрава. Освен това, съдържа и съвременни компоненти, като серамид – неговият отличен хидратиращ и възстановяващ ефект предпазва кожата от изсушаване и ранно остаряване; витамин E – неговият подхранващ и антиоксидантен ефект защитава клетката от свободните радикали. Козметичната серия Aquabelle, съдържа също DD-вода. Това е вода с намалено съдържание на деутерий. Деутерият е изотоп на водорода. Природният деутерий играе важна роля в контрола на клетъчното делене, а оттам подпомага за резистентността на кожата срещу всекидневните вредни въздействия.
Когато Козметичната серия Aquabelle се използва редовно, лицето става чисто, кожата еластична, здрава и подмладена!

  • На всички, които искат да поддържат кожата на лицето си здрава, чиста и хидратирана.
  • За защита на кожата от вредни външни влияния, за всекидневна употреба.
  • За по-бърза хидратация – по-добро овлажняване.
  • За по-гъвкаво кръстосано свързване на протеините – повече еластичност.
  • За по-добра молекулна структура на колагена – ефект против бръчки.
  • За позитивно натоварване за здравите клетки на кожата – повече жизненост.
  • При смяна на дейностите през деня или когато освежавате грима си.
  • Преди и след спортуване.
  • По всяко време, когато почувствате нужда да измиете лицето си.


 В козметичните продукти „Аквабел” сме съчетали най-съвременните научни постижения със силата на природата. Съставът на продуктите се основава на 3 важни фактора: естествени съставки (масло от жожоба, масло от авокадо и т.н.), съвременни съставки (серамид, витамини и т.н.), и откритие, базиращо се върху нова, революционна патентована технология: пречистена вода с понижено съдържание на деутерий (DD вода – Вода с Понижено съдържание на Деутерий).

Деутерият е един от изотопите на водорода. Чрез няколко независими експеримента е доказано, че водата с понижено съдържание на деутерий (DD вода) може спокойно да се използва и няма никакъв токсичен ефект. Точно обратното, тя оказва благотворно влияние върху клетъчното делене. Колкото по-малко е съдържанието на деутерий във водата, толкова по-бавен е процесът на клетъчното делене – т.е. „остаряването” на тялото се забавя.

Концентрацията на деутерий в организма на възрастен човек е около 12-14 mmol/l. Това не изглежда толкова много, но сравнено с количеството на повечето жизненоважни елементи, се оказва, че количеството на деутерия е значително по-голямо от това, на останалите важни за организма минерали.

 

 Регенериращ крем (50 ml)

Основната активна съставка на крема е серамидът (липидни молекули), който регенерира кожата, подобрява способността й да поддържа влагата си. Той подобрява еластичността на кожата, като по този начин намалява бръчките и осигурява ефективна защита срещу вредните влияния на околната среда.
Другата основна съставка е витамин Е, който е добре известен със своя антиоксидантен ефект. Той много ефективно защитава клетките на кожата срещу вредните окислителни процеси и е естествен хидратант с противовъзпалителни свойства. Регенериращият крем съдържа и масло от жожоба, което подхранва сухата кожа.
Препоръчваме този продукт да се използва предимно като дневен крем, но той също е идеална основа за грим.


 Производител:Calivita InternationalЦена: 22.50 лв.

Изпратете запитване за продукта