Хранителни добавки / Digest EaseDigest Ease
Храносмилателни ензими с дрожди и гъби/100 таблетки/

Лошите хранителни навици, неподходящите храни, стресът, химикалите в храната, всичко това подлага на изпитание храносмилателната система.

Таблетките Digest Ease са естествени храносмилателни ензими, подпомагащи разграждането и усвояването на хранителните вещества. Те могат да редуцират симптоми, като образуване на газове.

  • при проблеми с храносмилането
  • за запазване на здрава храносмилателна система
  • при проблеми с образуване на газове
Установено е, че обмяната на веществата, а също и стареенето на организма, са в ежедневна и пряка връзка с начина на хранене и необходимите ензими за поддържане на оптимален храносмилателен процес.
 
Нарушенията в храносмилането могат да доведат, както до неприятни смущения в стомашно-чревния тракт, така и до други сериозни заболявания. Това налага допълнителното приемане на храносмилателни ензими.
 
Пробвайте и ще се уверите: не само ще премине чувството за тежест в стомаха ви, но ще се подобри и общото ви здравословно състояние.
Топлинната обработка и консервирането, намаляват съдържанието на витамини и минерали в храната и разрушават и много ензими?
100 mg Храносмилателни ензими от гъби
2400 I.U. Алфа-амилаза - не по-малко от
600 I.U. Протеолитична активност не по-малко от:
400 I.U. Лактазна активност непо-малка от
100 I.U. Липолитична активност не по-малко от
50 I.U. Амиломалтоза - не по-малко от
25 I.U. Целулолитична активност - не по-малко от
Неактивни съставки: *Вещества с растителен произход: малтодекстрин (овкусител), пълнители (суроватка, пшенични трици), ентерично покритие, магнезиев стеарат (антислепващ агент).

Цена: 46.20 лв.

Изпратете запитване за продукта