Хранителни добавки / Citrimax and ChromiumCitrimax and Chromium
Цитримакс и хром за потискане на апетита/90 таблетки/

Чувството на глад е основен фактор, който ни подтиква да се храним. Намаляването на апетита е изключително важна помощ за спазващите диета за отслабване. Идеалното тегло и хубавата фигура са признак на добро здраве.

Диетата за намаляване на телесното тегло може да бъде съпроводена от съвременни добавки, активните съставки на които подсилват енергийния ефект.

Ефектът на НСА (хидроксицитринова киселина), която пречи на трансформирането на погълнатата храна в масти, се оптимизира със съдържащия се в продукта хром. Хромът влияе на въглехидратния, протеиновия и мастния метаболизъм, като засилва ефекта на инсулина. Неговата биологично активна форма е хром-пиколинат, който отлично се усвоява от нашия организъм. Двете вещества действат синергично и така се постига по-добър ефект, намалява се чувството на глад и апетитът за сладко.

  • Като допълнение към диетата за отслабване и намаляване на апетита.
  • За подпомагане промените в стила на живот.
Затлъстяването повишава риска от някои болести?
 
 
То е предпоставка за метаболитни заболявания като диабет и отклонения в нивата на мастите в кръвта, сърдечно-съдови нарушения, дегенеративни заболявания на костите и ставите, онкологични заболявания.
250 mg Цитримакс
30 µg Хром пиколинат
Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход: микрогранулат (дикалциев фосфат), подсладител (натрий кроскармелоза), антислепващ агент (магнезиев стеарат)

Производител:Calivita International
Дозировка:1-3 таблетки дневно преди храна
Цена: 41.20 лв.

Изпратете запитване за продукта