Хранителни добавки / XShapeXShape
Екс Шейп за поддържане на идеално тегло/90 капсули/

По-слабото, стегнато и мускулесто тяло е не само въпрос на привлекателност. Ако постигнете и поддържате идеално тегло, можете да се предпазите от редица здравословни проблеми. Затова, могат да ви помогнат нашите капсули XShape! Докато L-карнити-нът е известен със своето изгарящо мазнините действие, 7-те аминокиселини в капсулата заедно защитават мускулната тъкан. Хромът намалява чувството на глад; витамин С е необходим за производството на колаген; протеинът подкрепя метаболизма, а витамините B6 и B12 участват в поддържане на здравословна обмяна на веществата и производството на енергия.
  • За тези, които търсят естествена подкрепа при диета за отслабване, стимулиране обмяната на веществата и здравословен начин на живот.
  • За по-лесно преминаване и постигане на трайна промяна в стила на живот.
затлъстяването и последващите го заболявания, причиняват смъртта на повече хора в световен мащаб, отколкото гладът и непълноценното хранене?
136.6 mg L-Аргинин
133.2 mg L-Лизин
106.6 mg L-Глутамин
77 mg L-Орнитин
66.6 mg L-Фенилаланин
50 mg L-Карнитин
46.6 mg L-Тирозин
33 mg Витамин C
6 mg Ниацин/Никотинамид
1 mg Витамин B6
46 µg Хром пиколинат
21 µg Витамин B1
: Съдържа още: вещества с естествен произход
: желатин
: магнезиев стеарат
: силициев диоксид

XShape може да бъде подходящо допълнение към една грижливо планирана диета, съчетана с активен начин на живот, при която тялото ви ще стане по-слабо, по-стегнато и с повече мускули. Продуктът не може да замести адекватната диета за отслабване, 
физическата активност и вероятно, необходимата промяна в начина на живот!

Производител:Calivita International
Дозировка:1 капсула дневно


Цена: 65.00 лв.

Изпратете запитване за продукта