Козметика / Aquabelle PackAquabelle Pack
Пакет за красота 3в 1/1х50мл;1х50мл;1х150мл/

Козметична серия Aquabelle

Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion (Хидратиращ и почистващ лосион) - 150 ml

Aquabelle Nоurishing Cream (Подхранващ крем) - 50 ml

Aquabelle Regenerating Cream (Възстановяващ крем) - 50 ml

Грижата за лицето – дори многократно на ден – е сложна задача. Правилната грижа за лицето започва с внимателно почистване, включва употребата на нежен крем, подходящ за вашия тип кожа и според вида активност през деня. Използвайте крема не само за лицето, но и за шията и деколтето. Не е достатъчно да почиствате лицето само вечер. В зависимост от програмата ви за деня, може да се наложи да го употребявате повече от един път дневно.

Повърхността на кожата е около 18 000 сm², а теглото й може да достигне 4 кg. Външният слой на кожата (епидермисът) съдържа приблизително 10-20% вода. Грижите за него не са важни само от естетична гледна точка, а и защото това е първата линия за защита на нашия организъм.

Защо се нуждаем от защита на нашата кожа?

Защото всекидневните условия, в които попадаме, предразполагат към увреждане на кожата. Това води не само до видими отрицателни симптоми (суха и уморена кожа, ранна поява на бръчки и т.н.), а когато първата линия на защита е нарушена (напр. микропукнатини по сухата кожа), могат да настъпят и други проблеми, например инфекции.

Най-честите вредни влияния са в резултат на:

-    Замърсена околна среда, например смог.

-    Стрес, натоварено ежедневие.

-    Тютюнопушене.

-    Нездравословна храна, алкохол.

-    Температура (студ, температурни колебания).

-    Вятър.

-    Различни други замърсявания, напр. прах, грим и т.н.

Начините за противодействие на вредните влияния са:

-    Достатъчно сън.

-    Приемане на достатъчно течности (особено вода).

-    Подходяща диета, начин на живот и почивка.

-    Употреба на подходящи хранителни добавки (при нужда).

-    Прилагане на качествени козметични продукти и правилната им употреба!

Естествени съставки: масло от авокадо, масло от жожоба и зехтинова есенция – подхранват кожата. Витамин А – помага кожата да остане здрава.

Съвременни компоненти: серамид – неговият отличен хидратиращ и възстановяващ ефект предпазва кожата от изсушаване и ранно остаряване; витамин E – неговият подхранващ и антиоксидантен ефект защитава клетката от свободните радикали.

DD-вода:вода с намалено съдържание на деутерий. Деутерият е изотоп на водорода. Природният деутерий играе важна роля в контрола на клетъчното делене, а оттам подпомага за резистентността на кожата срещу всекидневните вредни въздействия.

Клинични опити доказват, че DD-водата забавя и може да предотврати появата на злокачествени изменения – тя играе важна роля в ограничаването на риска от кожни заболявания!


- По-бърза хидратация – по-добро овлажняване.

- По-гъвкаво кръстосано свързване на протеините – повече еластичност.

- По-добра молекулна структура на колагена – ефект против бръчки.

- Позитивно натоварване за здравите клетки на кожата – повече жизненост.

Концентрацията на деутерий в човешкото тяло е много интересна. Сравнена с тази на други важни, от физиологична гледна точка елементи (напр. серумен калций: 2,24-2,74 mmol/l и серумен калий: 3,5-5,1 mmol/l), концентрацията на деутерия е много по-голяма – 12-14 mmol/l! Унгарският молекулярен биолог Gábor Somlyai, е открил биологичните ефекти на водата с намален (изчерпан) деутерий. Здравите клетки бързо се адаптират към ниската концентрация на деутерий, за разлика от клетките със злокачествени изменения, което довежда до тяхното разрушаване,намаляване на малигнената клетъчна маса или цялостната й регресия.Производител:Calivita International
Цена: 53.20 лв.

Изпратете запитване за продукта